Pokliči jasnovidko na telefon

Pokliči me in vprašaj karkoli te že zanima. Slišala in slišal boš marsikaj dobrega, slišala in slišal boš svojo prihodnost in na tebi bo, da boš iz pogovora z mano potegnila in potegnil čim več pametnega zase. Ne bo ti žal. Tvoja Amanda

vedeževanje in jasnovidnost na 0907272

Kaj je dobro vedeti, ko me pokličeš za jasnovidni vpogled v prihodnost

Moja skrb zate se ne konča tisti trenutek, ko odložim slušalko po pogovoru s tabo. Verjemi mi, da veliko časa namenjam razmišljanju o tem kaj si mi povedala in kaj sem svetovala in napovedala.

Zato me lahko kadarkoli ponovno pokličeš in vprašaš še kaj. Verjemi mi, da boš izvedela še veliko več.

Na telefonu te pričakujem jasnovidka Amanda, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, neprestanim dopolnjevanjem znanja, povezovanjem z naravo in Vesoljem ter z globokim poznavanjem svojega dela, popolnoma razumem kako usoda in prihodnost delujeta.

Kot jasnovidka ti bom znala svetovati, razbliniti dvome in osvetliti tvojo prihodnost.

Amanda

Kako postaviti dobra vprašanja jasnovidki Amandi

Razumem, da te najverjetneje zanimajo vprašanja v smislu kdaj bom spoznala pravega partnerja, kdaj bom imela več denarja, kdaj se bom poročila in recimo kdaj bom srečna. pa vendar je treba to malo razumet, razdelat in potem postaviti malenkost drugače ta vprašanja.

Sreča ni nekaj kar samo pride. Predsen sreča pride se mora veliko stvari poklopit, če tako rečem. Predvsem pa moraš tudi sama delovat v tej smeri. Sreča je vrhunec nekega tvojega matranja, vrhunec vlaganja tvoje energije v določeno smer. Ravno tako ležanje na kavču ne bo pripeljalo ne super partnerja in ne super službe in super plače. Žal se je treba za vsako dobro stvar potruditi.

Zato je moj predlog, da ko me pokličeš, da me vprašaš:

  • kaj bi morala storiti, kaj bi bilo dobro narediti, da se zgodi eno drugo ali tretje;
  • je možno, da se zapelje moje delovanje v eni drugi ali tretji smeri;
  • kaj lahko pričakujem od določene osebe;
  • so nameni osebe, ki jo spoznavam, iskreni;
  • me na poti čakajo težave? Kakšne narave bodo te težave?

Zdaj pa kar pogumno … pokliči me. Telefonska številka je objavljena zgoraj na strani

Naj te ne bo strah. Tukaj sem zate, da ti pomagam, da razblinim vse tvoje dvome in da ti pokažem pot naprej. Ni mi vseeno zate.