Pošlji jasnovidki sms

Lahko me kontaktiraš tudi preko sms storitve. Izberi sms ali pa klic. Tukaj sem zate. Tvoja jasnovidka Amanda

vedeževanje in jasnovidnost na 0907272

Kako ti lahko kot jasnovidka pravzaprav pomagam

Največkrat je vsak, ki me pokliče, samo izgubljena duša na poti skozi življenje, ki potrebuje korekcijo poti, smeri in načina delovanja. Zato, ko me pokličeš, se dobro zavedam, da se boriš, da se trudiš, pa vendar ne uspevaš kot bi lahko. Zato je moja naloga predvsem pokazat na prepreke, pokazat na rešitve, povedat kaj se mi pokaže glede uspehov v prihodnosti in obenem težav,ki morda prihajajo v prihodnosti. Pravzaprav bi lahko rekla, da je moja naloga poiskati zate poti, ki se uspešno izogibajo vsem težavam vse do sreče po kateri hrepeniš.

Kaj je še dobro vedeti, ko za jasnovidni vpogled stopiš v stik z mano

Moja skrb zate se ne konča tisti trenutek, ko neham pisat sporočila zate. Verjemi mi, da veliko časa namenjam razmišljanju o tem kaj si mi povedala in kaj sem svetovala in napovedala. 

Zato mi lahko kadarkoli ponovno pošlješ in vprašaš še kaj. Verjemi mi, da boš izvedela še veliko več.

Na sms jasnovidnem vpogledu in prerokovanju te pričakujem jasnovidka Amanda, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami, neprestanim dopolnjevanjem znanja, povezovanjem z naravo in Vesoljem ter z globokim poznavanjem svojega dela, popolnoma razumem kako usoda in prihodnost delujeta. 

Znala ti bom svetovati, razbliniti dvome in osvetliti tvojo prihodnost.