Pomemben podatek pri tem je procentna skala in stanje bovisovih enot. To nam pove, kakšno je naše zdravje in samozdravilna moč.

Če želite povedati, katere probleme imate ali naj jih bolje osvetlimo, potem je pot do odgovora hitrejša. Ni pa vedno to edino merilo, saj včasih sploh nimamo težav, pa na tem področju lahko še bolj pozorno delujemo.

Če vas na primer zanima glava, ker imate težave z glavoboli, je koristno, da čim bolj podrobno ugotovim, na katerem področju je vzrok težav, kakšni so simptomi in seveda tudi morebitne vzroke ali možnosti za samozdravljenje.

Pri delu uporabljam različne radiestezijske tabele. Da najdem pravi odgovor, mora nihalo delovati toliko časa, da je smer gibanja popolnoma jasna. Včasih že telepatsko zaznam tisti organ ali področje, če nekaj ni v redu.

Vedno imamo tu še informacije, ali so te težave povezane z dejanskim obolenjem, motenim delovanjem energij v čakrah in meridianih ali posledica škodljivih energij okrog vas.

Tudi analiza aure je pomembna, saj blokade povzročajo “luknje” v avri, skozi katere izgubljamo naše enegije ali vanjo lažje sprejemamo tuje vplive. Te blokade tudi ovirajo pretok energije skozi naše telo v različnih plasteh avre.

Škodljive vplive lahko povzročajo različna sevanja, predmeti, naše življenjske navade, mišljenje.Vsekakor to ni nadomestilo za resne zdravstvene težave, kjer je seveda prvi naš napotek, da se napotite k zdravniku, če vam običajni nasveti ne pomagajo.

Rezultati so lahko tudi netočni, saj se nekatere naše vrednosti spreminjajo tudi dnevno (pritisk, sladkor, minerali). To je prav tako, kot če bi delali več preiskav, ko lahko pokažejo spremembe.Bolj smiseln je podatek, ali imamo naprimer dovolj eritrocitov, ali smo slabokrvni itd.

Zelo zanimiv je podatek, če nam manjkajo določeni minerali ali vitamini, saj teh analiz ne delajo v laboratorijih, ker se lahko tudi spreminjajo z vnosom hrane ali tekočine.

Če imate naprimer težave z ravnotežjem ali srćnim utripom je lahko to povezano tudi s pomanjkanjem magnezija ali kalcija. Pri tem gre še za veliko medsebojnih povezav z ostalimi elementi in vitamini, posebno vitamini B kompleks.

Zelo pomemben je podatek, katera hrana in pijača nam odgovarja ali če smo morda preobčutljivi. Lahko ne uživamo hrane na način ki nam ustreza. Kateri mlečni izdelki so primerni ali neprimerni za nas?

Skratka, tukaj imamo lahko veliko možnosti, da storimo nekaj za svoje zdravje.

Alternativni nasveti za boljše počutje

Splošno o počutju in o odstopanjih

Kako poteka seansa

Vaše energetsko stanje

Vodena meditacija