Energetsko stanje nam pove ali imamo dovolj energije za delovanje našega telesa in duha.

Ugotaljam lahko odprtost čaker in pravilnosti njihovega vrtenja. Analiziramo glavne in stranske meridiane, izhodne in vhodne kanale na glavi in nogah.

Zanimiv podatek je stanje jin-jang energij. Je naša aura zaprta ali so v njej energetske praznine?Prav tako lahko ugotavljam zdravilno energijo v posameznih delih telesa.

Simptomi so lahko posledica energetskih neskladnosti na čustvenem, duhovnem ali fizičnem nivoju. Pri tem vam lahko tudi pomagam s čisto konkretnimi nasveti.

Ena od rešitev je tehnika pravilnega barvnega dihanja ali primerna uporaba barv v oblačilih ali hrani.

Če se seveda strinjate, vam lahko tudi energetsko pomagam, tako, da vam pošiljam s pomočjo nihala energijo na tista področja, kjer jo potrebujete. Tako lahko čistimo tudi vaše blokade in vas primerno zaščitimo.

Za to so najprimernejše večerne ure, ko se psihično pripravite na počitek.

Še prej pa vam lahko povem, ali sploh spite na primernih energetskih mestih, saj vam škodljiva vodna ali zemeljska sevanja čez noč izničijo vse, kar bi vam dali v obliki pozitivne energije. Najbrž ste že slišali, kako nevarno delujejo te energije, če dolgo ležimo na teh točkah, zato lahko ljudlje zbolijo za rakom, tumorji, neplodnostjo ali drugimi težavami.

Čimprej storite korak, da ne boste več po nepotrebnem izgubljali te energije.

Alternativni nasveti za boljše počutje

Splošno o počutju in o odstopanjih

Kako poteka seansa

Vaše energetsko stanje

Vodena meditacija