Kot jasnovidka sem velikokrat razmišljala zakaj se ljujde sramujejo, ko jih kdo vpraša, da so bili pri jasnovidki. Jasnovidnost je nekaj samoumevnega. Že v daljnih časih so ljudje obiskovali ljudi, ki jim je bila jasnovidnost dana, in spraševali tisto kar se jim je zdelo pomembno.

Zdaj pa poglejmo kako je omenjena jasnovidka na wikipediji

Na wikipediji linku za jasnovidnost pravijo temu izvenčutno zaznavanje, šesti čut. ja, razumem. Pa vendar je temu veliko več kot to. Biti jasnovidno sposobna pomeni začutiti energije, ki so veliko ldje od samo šestega čuta. Dajte si predstavljat ta naš predragi svet kot gibanje v tretji dimenziji. Tako ga tudi začutite in tako ga vidite. Vaša resnica, ki jo sprejmete, je tisto kar vidite, slišite, vohate, otipate in tako naprej.

Zdaj si pa zamislite, da obstaja ne samo tretja dimenzija ampak tudi četrta, peta, šesta in tako naprej. ne si samo zamisliti .. to je dejstvo. Dejansko obstajajo dimenzije, ki so vsporedne naši, predstavljajte si vsporedne dmenzije levo in desno od naše. S tem se naša znanost zelo rada poigrava v smislu kako bi mi preskočili v kako drugo dimenzijo, naredili luknjo v sosednjo dimenzijo in podobno.

Pa kaj vi mislite, da pravzaprav delajo v Cernu?

Potem si pa zamislite, da obstajajo dimenzije še navzgor, torej četrta, peta, šesta, sedma. In tudi to so dejstva.

Zdaj si pa zamislite, da jaz kot jasnovidka veliko tega kar vi čutite za tretjo dimenzijo, čutim tudi za četrto in peto dimenzijo.

Potrebujete nasvet, jasnovidni vpogled v prihodnost, pogled kje so blokade in kako jih odpravit?

Preden nadaljujem naj vas povabim, da stopite v kontakt z mano, z jasnovidko. Lahko mi napišete sms ali me pokličete. Tukaj sta oba linka pa si pojdite malo prebrat o temu.

In kaj je v četrti dimenziji in peti dimenziji tako pomembnega sprašujete?

Četrta dimenzija je dom vsega slabega, vseh vaših blokad, vseh entitet, ki vas matrajo, mučijo, zaustavljajo. Peta dimenzija pa je kraj kamor bi vsi radi enkrat šli. Tam je vse ok, če poenostavim. Je pa treba zato prebiti četrto dimenzijo. In tega se kar tako ne da.

Moje jasnovidne zaznave so tako prepletene z energijami in motnjami iz četrte dimenzije, kjer med drugim domujejo tudi reptili.

Ko mi nekdo zastavi vprašanje kot jasnovidki, začutim vse obremenitve tega človeka, začutim vse entitete, ki mu visijo za vratom, razumem zakaj se dogaja posamezniku to kar se mu dogaja. In potem brskam naprej, najdem poti, povem kaj se bo dogajalo, če v svojem življenju nadaljuje tako kot je do sedaj peljal svoje življenje in dejanja.

Jasnovidka o urokih: Sama ne delam potem urokov, zaščit ali česa podobnega. To prepuščam tisti,m, ki s tem v glavnem služijo, sama zaščita in uroki pa potem sploh ne delujejo. Delanje magije, magičnih ritualov, je po mojem videnju zgoj manipuliranje energij, ki človeka na nek način popeljejo preko neke bližnjce naprej, a je zato potem cena za takega posameznika, pa ne mislim tega v evrih, v denarju, zelo zelo zelo velika. Vse energije pridejo v ravnovesje, vse se zgodi potem tako, da se energije kasneje poravnajo, tako ali drugače.

Poglejmo kaj o jasnovidki pravijo avtomatski sistemi za pisanje

Jasnovidka je oseba, ki naj bi imela sposobnost videti ali dojemati prihodnje dogodke, brez da bi za to uporabila običajne zaznavne kanale. Ta sposobnost naj bi se imenovala jasnovidnost in je pogosto povezana z nadnaravnim ali duhovnim svetom.

Obstaja veliko prepričanj o tem, kaj je jasnovidnost in kako deluje. Nekateri ljudje verjamejo, da dobi informacije iz okolja, ki niso dostopne običajnim zaznavnim kanalom. Drugi menijo, da je jasnovidnost povezana s sposobnostjo jasnega čutenja energij ali auro, ki obdaja ljudi in stvari. Nekateri verjamejo, da je jasnovidnost povezana s telepatijo, ki omogoča prenos misli in občutkov med ljudmi.

Vendar pa je treba poudariti, da jasnovidnost ni znanstveno dokazana sposobnost. Čeprav obstajajo primeri, ko so nekateri ljudje napovedovali prihodnje dogodke ali odkrivali skrite informacije, je težko razložiti, kako so to storili. Obstaja veliko kritikov, ki menijo, da so jasnovidke zgolj prevarantke, ki izkoriščajo naivne ljudi.

Kaj na to pravim jaz kot jasnovidka?

Veliko je še ta sistem za avtomatsko pisanje zapisal. Jasnovidnost ni znanstveno dokazana sposobnost? Nikoli ni bila in nikoli ne bo. Obstaja veliko kritikov, to mi je jasno. Jasnovidke so prevarantke? Veliko je takih ja. Problem pa je, da se vse jasnovidke meče potem v isti koš. In problem je, ker so ti kritiki zelo glasni in vsi z njimi tulijo v isti rog. Ker Bog ne daj, da bi kdo omenil, da so jasnovidke, ki so prave jasnovidke in ki s srcem in dušo opravljajo svoje poslanstvo. Cel svet bi se jim zrušil na glavo, namenoma, treba je zrušit vse kar ni onsovna narativa splošno sprejetih meril in mnenj v družbi.

Tako .. zdaj ste lahko dobili, upam da, občutek kaj jasnovidka je in kaj ni oziroma kako sama osebno to razmišljam glede na moje osebne izkušnje.