Vsak si želi poceni vedeževanje

Kaj misli s tem “poceni vedeževanje” se sprašuješ?

V dandanašnjem času, ko se vse draži in ko je treba gledan na vsak evro, postaja vsak strošek, ki ni nujen, odveč. Tako se tudi vedeževanju po telefonu odreka vedno več ljudi. Strošek vedeževanja na 090 linijah velikokrat presega vrednost, ki jo je nekdo sposoben ali željan plačat za vedeževanje.

Zato sem pripravila poceni vedeževanje, poceni linijo na kateri lahko vprašaš karkoli te zanima okoli svoje prihodnosti. Če ti dam primer: veliko 090 vedeževalskih linij, ki domuje na Telekom omrežju, ima ceno 1,99 eur na minuto ali celo 2,19 eur na minuto. če potem kličeš iz kakega drugega omrežja na taisto linijo, je lahko cena 2.50 eur, 2,99 eur ali celo 3,19 eur na minuto pogovora.

Poceni vedeževanje na številki 0907272

Na številki 0907272 je strošek klica iz Telekom omrežja samo 1,05 eur na minuto pogovora. Če kličeš iz T2 omrežja je strošek klica 1.50 eur, če kličeš iz omrežja A1 je strošek klica 1,66 eur na minuto, če pa kličeš iz omrežja Telemach pa je strošek klica na 0907272 1,69 eur na minuto pogovora. In zato ti pravim, da ti na liniji 0907272 ponujam poceni vedeževanje. Tukaj je moja ponudba za poceni vedeževanje po telefonu

Vam namenjena linija za vaša vprašanja in vašo prihodnost

Zdaj si pa ti na vrsti. kaj te zanima okoli svoje prihodnosti? Verjamem, da imaš kako vpašanje in verjamem, da imam zate dobre odgovore.

Odgovrajam na vse vrste vprašanj. Če te zanima ljubezen, denar, služba, družina, počutje, potem ti lahko povek okoli tega marsikaj. odvisno je vse od tega kaj te pravzaprav zanima. Moja naloga je tebi pomagat, odpret karte, se jasnovidno zasret v tvoje energije prihodnosti in ti podat odgovor.

Ni mi vseeno zate in rada bi, da bi bila zadovoljna, bil zadovoljen

Vem, da se prebijaš skozi take in drugačne težave in da iščeš ppomoč, nasvet, podporo in vpogled za naprej. Če temu tako ne bi bilo potem ne bi obiskal te spletne strani in ne bi bral te vsebine.

Ne veš koga bi poklicala, ne veš na koga se obrnila. Pravzaprav ne veš kdo ti bo dal prave odgovore, ki jih potrebuješ. Razumem te, popolnoma te razumem.

Zato pa imaš na voljo to linijo za poceni vedeževanje. Pokliči me, preizkusi me, morda pa bom postala tvoja zaupnica, tvoja vedeževalka, tvoja jasnovidka, ki jo boš potem lahko poklicala kadarkoli te bo volja in me vprašala vse tisto kar te bo tisti trenutek mučilo.

Zato ne odlašaj. Tukaj sem zate, tebi na voljo in tebi v pomoč.