Zakaj jasnovidka opozarja? Kaj se pravzaprav dogaja?

Dejstvo je, da vas jasnovidka opozarja, da čez dan razmišljate vse živo, vse možno, ni da ni. Raztresenost in veliko informacij od zunaj povzroča nejasnosti, zmedo, preveliko informacij, ki jih možgani ne uspejo več posrkati. da ne govorimo kako leta človeka postavljajo omejitve kaj gre in kaj ne gre več v glavo človeka, po domače povedano. Bodite pozorni kako leta vplivajo na vaše razmišljanje, dojemanje in srkanje informacij, ki so na razpolago.

V bistvu je bi bilo idealno, če bi človek osredotočil svoje razmišljanje, največ svojega ćasa pa posvetil samo nekaterim idejam in nekaterim dejanjem. In lahko vas jasnovidka opozarja na to ampak vi ste tisti, ki bi morali osredotočati vaše razmišljanje.

Kaj vam kot jasnovidka predlagam?

Opazujte svoje misli. Opazujte vaša dejanja, ki se oblikujejo na podlagi vašega razmišjanja.In ponovno razmislite, če ste na pravi poti.Delate pozitivne stvari? Živite svoje življenje tako kot ste si ga zamišljali, ko ste bili še mnogo mlajši?

No … kakšni so vaši odgovori na gornja vprašanja?

Jasnovidka pravi: Saj ni potrebno tega razglašati na velik zvon ali nekomu razlagati zakaj tako ali drugače. Sami sebo odgovorite, saj ste konec koncev odgovorni samo samim sebi.

Res je, da vas življenje zanaša sem ter tja in da na določena vprašanja zelo težko najdete kakšen pameten odgovor. In nič ni narobe, če vam ta trenutek ne gre prav super. Ste pač v taki fazi življenja, ki od vas zahteva velike napore.

Je pa zato zelo pomembno, da delate korake naprej. Lahko d avam opozarjanje jasnovidte tako še prav pride, naredi nekaj dobrega.

Jasnovidka opozarja še na nekaj dobrega za vas

Če boste obstali na mestu ali se počutili nemočne, ko v življenju padate, potem vam svetujem, da me pokličete. Pomagala vam bom poiskati odgovore na vaša, verjamem da, zapletena vprašanja. Dovolite mi, da vam pomagam.

Zato sem za vas sem pripravila nekaj posebnega. pripravila sem linijo za poceni stik z mano, linijo za poceni vedeževanje. Pojidte si to pogledat, preberite, nato pa me kontaktirajte. Bom zelo vesela.