Najprej jasnovidka svetuje, da razvijate svoje naravne sposobnosti. To je še kako zelo pomembno. Pri delu z ljudmi vsakemu posebej pomagam razvijati njihove nadnaravne sposobnosti, oziroma bolje rečeno, naravne sposobnosti intuicije. Tisti, ki to sprejme, mnogo bolj napreduje in razume zakaj se nekaj dogaja v svojem življenju.

Da pa bi lahko pričeli z razvijanjem vaših “nadnaravnih sposobnosti”, sta zelo pomembni meditacija in intuicija.

Jasnovidka svetuje vajo za urjenje intuicije

Urjenje intuicije je pomembno za to, da boste lažje reševali svoje osebne težave.

Kako to gre? Enostavno …

Preden greste spat, se sprostite ter, če se le da, odmislite trenutne težave. Nato se osredotočite se na vprašanje, ki bi želeli rešiti.

Nato zaspite.

Morda boste že prvi dan sanjali kako rešite vašo težavo ali kaj je bistvo vaše težave. Če se to ne bo zgodilo prvo noč, poizkusite ponovno.Vsaka ponovitev take vaje vas vodi v splošno umiritev vašega uma in v odpiranje ter sprejemanje tistega, kar vam Vesolje neprestano ponuja, vi pa se kar izogibate teh darov.

Jasnovidka svetuje: Da bi se lažje povezovali z Vesoljem, je zelo pomembno, da se znate odreči računalniku, telefonu, hrupu in, kar je najpomembneje, ljudem.

Naučite se prepoznati vaš notranji glas in skušajte ga tu pa tam tudi upoštevati.

Ne takoj, ker se namesto notranjega glasu lahko pojavljajo strahovi, ki vam dejansko še bolj škodijo, kot koristijo. Zelo težko je ločevati pravi notranji glas od strahov, ki vas obdajajo. Zato je potrebna vadba, učenje, prepoznavanje svojega načina delovanja na področju drugih nivojev bivanja in razumevanja dogajanja okoloi vas in predvsem znotraj vas.

Zato vas vabim, da me pokličete. Za vas bom odprla knjigo življenja ter razkrila kaj vas čaka v bližnji in daljni prihodnosti. Za vas sem zato pripravila nekaj dobrega in sicer linijo za poceni vedeževanje. Preberite si kaj to za vas lahko pomeni in kako vam lahko prav pride.

Naj vam pa kot jasnovidka še nekaj svetujem

Nikar ne čakajte, da se bodo težave, ki vas pestijo, kar izginile. Tako pač ne gre in to potihoma veste tudi vi. Zato mi dovolite, da vam kot jasnovidka svetujem ter pomagam z jasnovidnim vpogledom v vašo prihodnost.

Jasnovidka svetuje marsikaj, je pa na vas aj boste upoštevali ali pa ne.