Vam lahko najboljša jasnovidka postavlja vprašanja in vam želi pomagati?

Najboljša jasnovidka, tako ljudje pravijo, vas sprašujem: se lahko svobodno odločate? Imate dovolj osebne moči?

Priznajmo si …. življenje nas neprestano meče sem ter tja ter od nas mnogokrat zahteva neživljenjske napore, da bi lahko še naprej držali konec s koncem. Izčrpanost se hitro pozna, na računalniku recimo pa vas še vedno čaka gora nenarejenega. Vam zveni znano?

Lepo je, da ste pri delu 100%, vendar je po drugi strani noro, da začnete svojo družino ali svoje življenje postavljati na stranski tir.

Najboljša jasnovidka sprašuje sledeče:Kaj je za vas pomembno? Da ste svobodni in imate malo manj denarja? Ali pa morda imate raje delo brez premora ter življenje posvečeno nečemu kar ni vaše in nekomu, ki vas ne ceni?

Osebno poznam kar nekaj ljudi, ki neprestano delajo, kopičijo denar, življenje pa jim počasi počasi polzi iz rok. Ko jih tako vprašam kako jim gre, vsak potarna, da nima časa za svoj nov kabriolet, da nima časa za svojo novo barčico, da žena uhaja k drugemu in podobno.

Pomembno: Kot tista, ki se soočam s takimi ljudmi, lahko rečem da je potrebno vedno izbrati neko srednjo pot.Ko boste na smrtni postelji, se zagotovo ne boste spominjali dela, vašega šefa in denarja. takrat boste po svojem spominu iskali tiste trenutke, ki so vas osrečili na zasebnem področju.

Dobro si zapomnite to. Zato nikar ne ostanite na takem delovnem mestu, ki vas uničuje oziroma na katerem niste srečni.Raje si privoščite svobodo, privoščite si izlet, krajše potovanje, osrečujte druge ljudi, osrečujte svojega partnerja, osrečujte svoje otroke.

Preberite kaj najboljša jasnovidka, kot mi mnogi pravijo, povem o četri in peti dimenziji.

Kot jasnovidka sem slišala in videla že marsikaj

Ko me stranke pokličejo ali mi pišejo, mi povedo vse težave, vse probleme, ki so velikokrat vezani na to, da se nahajajo ujeti, da ne morejo vem iz ustaljenih tirnic, da se nahajajo dobesedno v življenjskem zaporu vsakodnevne rutine. In karkoli sem jim potem ponudila, so odklonili kot nekaj nemogočega za naredit.

Najbolj hecno pa je bilo to, da so bili vzroki za odklanjanje pravzaprav povezani s tem kaj bo rekel šef, kaj bo rekla žena, kaj bo porekel partner, tašča in še kdo ve kdo vse. Kaj to pove? Da tako ljudje živijo življenje drugih in ne svoje življenje.

Zato vam predlagam in svetujem:

  • da si omislite si starejši avtomobil in si notranjost uredite po svojih željah;
  • da si omislite si sadni in zelenjavni vrt. Povezanost z naravo postaja vedno večji trend in pravzaprav potreba modernega človeka.
  • da si pravzaprav na nek način in z nečim omislite svojo lastno svobodo.

Omislite si tako delo, ki od vas ne bo zahtevalo stalne prisotnosti ali pa tako delo, ki ga lahko nosite vedno s sabo in vse povezano z delom opravite sproti, ko imate čas.

Ne veste kako bi to naredili? Ste morda na razpotju? Kaj si pravzaprav želite, ko nekdo omeni delo in službo? Pokličite me in pomagala vam bom razjasniti vašo prihodnost. Za vas sem pripravila poceni vedeževanje, linijo za poceni vedeževanje kjer boste lahko v miru vprašali karkoli vas okoli vaše prihodnosti zanima. Preberite kaj tam piše, kaj pomeni poceni vedeževanje, potem pa me prosim pokličite. Bom vesela.

Zapomnite si … vse zgoraj napisano je mogoče. Le korake morate narediti v pravo smer. Tako vam povem, kot me ljudje imenujejo, najboljša jasnovidka, ki sem tukaj za vas da vam pomagam.